Teman

Första tiden med bebis

Första tiden med bebis - grundläggande mat-, sov- dagrutiner. Minimera risken för problem och maximera njutning!

Föreläsningarna öppna för alla - med eller utan mage, med eller utan barn.

Sätta gränser och smidig avvänjning

Kan du som förälder lära dig att sätta gränser på rätt sätt och hantera förändringar smidigt, är mycket vunnet. Föreläsningen tar upp det hård/mjuka föräldraskapet och smarta förändrngsstrategier vid avvänjning av det mesta (amning, napp, sova med mamma och pappa, blöjor etc).

Njut av din bebis med bra verktyg

Första tiden med bebis

Så tar du hand om din bebis - grundläggande spädbarnsvård som bäddar för njutning. Med en bra grund kan du leva ett harmoniskt liv tillsammans med ditt barn och minimera risken för problem, oavsett om det handlar om sömn, mat eller kolik.

Gå tillsammans

En perfekt dag

Smarta och enkla vardagsrutiner som bygger för en harmonisk vardag. Glada ungar – vad behöver en liten människa (och en stor) för att må bra? Hur ser vi till att enkelt fylla de mest grundläggande behoven? Det berättar Anna om denna kväll.


Info

Tid: 17.30-19.30 Plats: Karlaplan 9B, Stockholm Pris: 600kr/person. Betalning på plats eller till plusgiro 11 93 20-0 (uppge namn samt föreläsningsdatum)

 

Föräldraföreläsningar

"Tack för all hjälp. AnnasProfylax och Kickoff för föräldrar, är så bra! Vi har tagit åt oss väldigt mycket av kunskapen som Anna förmedlat, vilket stabiliserat vår vardag med vår lilla bebis" Emilia

Bädda för en bra start - bli lugn som förälder med egna strategier 

Anna Wilsby Frisk har samlat egna och andras erfarenheter i AnnasProfylax Föräldraföreläsningar. Där tar hon upp grundläggande förhållningssätt och strategier för hela första året. Den första och en gång i månaden återkommande föreläsningen, Kickoff för föräldrar (bädda för en bra start med enkla strategier) är bra att gå redan som gravida eller så tidigt som möjligt när er bebis har fötts.

Innan du föder ditt barn kan det vara svårt att veta vad som väntar. Hur kommer just ditt barn att vara? Intensiv, lugn eller mittemellan? Hur kommer det kännas att vara förälder? Kommer jag "veta" av mig själv hur jag ska göra eller kommer jag känna mig handfallen? Och hur gör man för att "få" ett barn som sover gott, äter bra och är glad?

Det kan vara lätt att tänka att ni tar det där sen, när ni får se vad ni har fått.... Vår varmaste rekommendation är att ha en grundläggande idé innan eller så tidigt som möjligt, så att ni slipper onödiga problem. Att leva med barn kan vara utmanande... Kanske kommer du som blivande mamma eller pappa känna dig självklar eller inte. Kanske känner du någon som har barn sedan tidigare och vet att det kan vara tufft med alltifrån mat, sömn, rutiner etc. Någonstans vet du att det kan bli en utmaning oavsett.

Kommande föreläsningar ONLINE 2024

Kickoff som förälder 17 april
Tid: 11.30-13.00
Plats: Online (Zoom)
Kursledare: Anna Wilsby Frisk
Pris: 500kr/person, 900kr/par

Kickoff som förälder 22 maj
Tid: 11.30-13.00
Plats: Online (Zoom)
Kursledare: Anna Wilsby Frisk
Pris: 500kr/person, 900kr/par

Kickoff som förälder 16 juni
Tid: 11.30-13.00
Plats: Online (Zoom)
Kursledare: Anna Wilsby Frisk
Pris: 500kr/person, 900kr/par

Kickoff som förälder 4 september
Tid: 11.30-13.00
Plats: Online (Zoom)

Kursledare: Anna Wilsby Frisk
Pris: 500kr/person, 900kr/par

Kickoff som förälder 13 november
Tid: 11.30-13.00
Plats: Online (Zoom)

Kursledare: Anna Wilsby Frisk
Pris: 500kr/person, 900kr/par

Boka enkelt genom att skicka dina kontaktuppgifter (namn, adress, mail och mobil) till kurser@profylaxgruppen.com

Vi rekommenderar att ni deltar tillsammans (eller med din support person). Alla föreläsningarna sker online (från och med hösten även fysiskt på plats).

Konsten att njuta och inte bara överleva spädbarnstiden

Det är meningen att vi ska njuta av våra barn, av att vara föräldrar och av varandra! Det menar Anna och ger er under de här kvällarna de smarta strategier vi kan behöva för att få vardagen att fungera. Det handlar inte om en "metod" utan om naturlig klokskap, strukturer och rutiner som vi anpassar till just vår familj. Att leva med barn kan, med rätt verktyg, vara en fantastisk och underbar resa. Om man vet hur blir det enklare.

Träffarna bygger på fyra teman:

  • Glada ungar - Hur får man ett barn som är mer glad än ledsen?
  • Goda rutiner - Vilka smarta rutiner bäddar för en skön vardag?
  • Coola päron - Hur blir man en lugn och trygg förälder oavsett vad som händer?
  • Tillsammans - Du, jag, vi - Hur får vi oss att fungera?

Föreläsningarna och de gemensamma samtalen kommer att fokusera olika teman som amning, mat och sov- och dagrutiner mm. Du, ditt barn och dina frågor är utgångspunkten. Träffa andra föräldrar i samma situation och få hjälp och stöd.

"Vi är så tacksamma för strategierna vi fick. Vår bebis sover som en prins och vi mår bra. Många tror att vi bara haft tur, men vi vet bättre." Mamma Karin, första barnet

Vi rekommenderar att du går tillsammans med din partner (precis som AnnasProfylax Grundkurs) och bebisen är naturligtvis välkommet att vara med vid de fysiska träffarna.

Kursledare är Anna Frisk, skapare av AnnasProfylax och erfaren fyrabarns mor och inspirerande föredragshållare.

                                                                 ______


Skulle du vilja att Anna la upp en särskild föreläsning/kurs kring ett tema?
Hör av dig till kurser@profylaxgruppen.com

Teman som hon gärna håller föreläsningar kring är ex: Hur man sätter gränser, skapar en harmonisk vardag, bäddar för förändring (typ sova i egen säng, ta bort nappen, blöjan, somna själv etc), överlever och blir starkare i relationen.


"Vi har haft en enorm hjälp av dig och din profylax OCH föräldrakursen. Mjölkknocken fungerar perfekt...!" Malin, tredje barnetVill ni också få en bra början på föräldraskapet?

Vill du få vårt nyhetsbrev - anmäl dig här:

Jag godkänner att min e-postadress lagras hos Profylaxgruppen.

 

Följ oss på facebook Gilla oss på facebook

Kurslokal
Katarinavägen 19, 2tr i Stockholm
(ATP Ateliers lokaler)

Postadress
Arkitektvägen 47
168 32 Bromma

Tel: 08-758 02 10   
Epost: kurser@profylaxgruppen.com

Vi nås säkrast på telefon mån-fre mellan kl 09.00-12.00. Din kursledares mobilnr hittar du på boknings-bekräftelsen.