Priser

ANNASPROFYLAX KLASSAT SOM FRISKVÅRD
Du kan boka både fysiska kurser och webbkurser via Benify, Actiway, epassi, Wellnet, Söderbarg & Partners och Min Friskvård. Har du eget företag kan du dra kostnaden som friskvård - på begäran kan du få ett utförligt kvitto med all nödvändig information mailat till dig som pdf.

När du bokar kursen i vårt bokningsystem behöver du få en rabattkod på 100% då betalningen normalt sätt sker via kort. Hör av dig till kurser@profylaxgruppen.com  så epostar vi den till dig.

Boka här


AnnasProfylax inför och efter förlossningen

Grundkurs inför förlossningen 3+3 tim

 3000 kr/par
 1500 kr/person
Repetition/Grundkurs Intensiv 3,5 tim  2800 kr/par

 1400 kr/person

Privatkurs 3,5 till 4 tim med Anna

Webbkurs + 1 tim liveonline (zoom) med Anna

Webbkurs (enbart) tillgänglig i 2 mån

 4900 kr/par

 2400kr/par

 1500kr


Pre Birth in English 3+3 tim

 3000 kr/par   1500 kr/person
Föräldraföreläsningar om bebisen 2,5 tim
 1200 kr/par


600 kr/person

I alla kurser ingår utförligt träningsmaterial, filmer, frukt och fika. Kurserna inför förlossningen är klassade som friskvård.

Vill du se aktuella kurser och boka klicka här - våra kurser finns att bokas på Skillbreak.

Webbkurs - nu med möjlighet att boka 1 tim liveonline-coachning

Om du och din partner (eller den som kommer vara med dig) inte kan gå en fysisk kurs, rekommenderar vi att göra AnnasProfylax Webbkurs. Pris 1500 kr. I kursen ingår utförligt kursmaterial, övningar och instruktionsfilmer. Ni har fri tillgång till kursens filmer och kursmaterial under 2 månader, 8 veckor. Läs mer här.

Vill du komplettera webbkursen med en timmes personlig coachning med Anna Wilsby Frisk?
Där får ni personlig coachning och uppskattade bonusövningar. Välkommen att höra av dig till kurser@profylaxgruppen.com. Pris 2400kr (webbkurs + coachning) ink moms.

Webbinarier

Då och då erbjuds webbinarier med Anna Wilsby Frisk, ibland i samarbeten tillsammans med andra. Håll utkik på hemsidan eller i sociala medier. Anna gör dagliga uppdateringar med tips och information om kommande events. Följ henne gärna på instagram @annasprofylax

Ångerrätt och tidsfrist

Du har som köpare rätt att ångra ditt köp fram till kursstart. Det finns ett standardformulär för utövande av ångerrätten som du som köpare kan ta det av på www.konsumentverket.se

Inom 14 dagar efter det att köpet har gjorts har du som köpare rätt att ångra köpet. Du kan meddela oss på det sätt du själv väljer, enklast via e-post till kurser@profylaxgruppen.com eller telefon 08-758 02 10.

Avbruten kurs

Du har som köpare rätt att ångra köpet även efter det att kursen påbörjats och återfå det du har betalat efter att ett skäligt belopp dragits av. Beloppet beror på om köpet hävs av en skälig eller oskälig anledning. En skälig anledning anses vara ex sjukdom eller brand i hemmet. Om kursen startat får du betala för det första tillfället men får tillbaka beloppet för följande tillfällen.

Om anledningen anses vara oskälig uteblir återbetalning då vi inte har möjlighet att fylla platsen med en annan deltagare.

Vill ni också få en bra början på föräldraskapet?

Vill du få vårt nyhetsbrev - anmäl dig här:

Jag godkänner att min e-postadress lagras hos Profylaxgruppen.

 

Följ oss på facebook Gilla oss på facebook

Kurslokal
Karlaplan 9B/sidodörren, Lokal Smedjan, Stockholm

Postadress
Arkitektvägen 47
168 32 Bromma

Tel: 08-758 02 10   
Epost: kurser@profylaxgruppen.com

Vi nås säkrast på telefon mån-fre mellan kl 09.00-12.00. Din kursledares mobilnr hittar du på boknings-bekräftelsen.