Hängivna, inspirerande, professionella och personliga

Så vill vi vara när vi arbetar för ProfylaxGruppen. Du kan inte inspirera andra mer än du är inspirerad själv, det är vår erfarenhet. Inspirerad och hängiven blir du ofta om du också har mycket kunskap och om du vet hur du ska förmedla den. Vårt mål är att ha den allra bästa profylaxkursen och att vi lyckas nå fram till alla som vi möter. Därför är alla våra kursledare kunniga, inspirerande, professionella och personliga - det garanterar vi!

En riktig födelsedag

AnnasProfylax skapades för att göra det möjligt för alla blivande föräldrar att få en positiv förlossningsupplevelse. Att vara fysiskt och mentalt närvarande under framfödandet av barnet är viktigt -att vi får föda i närvaro av kärlek och trygghet, istället för att förlösas. Vi vill stärka relationen och parets, självförtroende. Allt för att barnets väg ut i livet ska bli så skonsam och kärleksfull som möjligt.

Vi menar att alla som väntar barn har rätt till en grundläggande fysisk och mental verktygslåda inför förlossningen. Därför erbjuder vi både gravida och vårdpersonal en rad möjligheter t ex. profylaxkurs, träna-hemma-paket, doula och seminarier för vårdpersonal. Vi kan nå många, tillsammans med mödravården kan vi nå alla!


Vår vision

En riktig födelsedag. Att alla får föda och växa tillsammans med sina barn - närvarande, tryggt och kärleksfullt.

Vår Mission

Vi lägger grunden till en trygg och positiv förlossningsupplevelse och ett glädjefyllt, medvetet föräldraskap.

Vår Verksamhetsidé

Vi erbjuder verklighetsbaserade och inspirerande utbildningar, material och stöd för gravida, föräldrar och vårdpersonal.

Vill ni också få en bra början på föräldraskapet?

Vill du få vårt nyhetsbrev - anmäl dig här:

Jag godkänner att min e-postadress lagras hos Profylaxgruppen.

 

Följ oss på facebook Gilla oss på facebook

Kurslokal
Katarinavägen 19, 2tr i Stockholm
(ATP Ateliers lokaler)

Postadress
Arkitektvägen 47
168 32 Bromma

Tel: 08-758 02 10   
Epost: kurser@profylaxgruppen.com

Vi nås säkrast på telefon mån-fre mellan kl 09.00-12.00. Din kursledares mobilnr hittar du på boknings-bekräftelsen.