Nyhet! The Birth Project - online på engelska

 

Är du sent ute?

Närmar sig det beräknade datumet närmar sig med stormsteg? Kanske är det först nu du är redo att ta in att du också ska föda ditt barn? Du kanske tror att det är försent, men så är inte fallet. Om du föder precis efter en kurs och inte hunnit träna, betyder det bara att du behöver vara väldigt koncentrerad och fokuserad. Teknikerna fungerar lika bra. Oavsett anledning, här finns några bra alternativ:

Privatkurs med Anna
Om du är sent ute har ni möjlighet att boka en privatkurs med Anna. Hon håller den i regel i vår egen kurslokal vid Karlaplan 9B/sidodörren, men kan ibland komma hem till er. Kontakta henne på anna.frisk@profylaxgruppen.com  för mer information.

AnnasProfylax Webbkurs
En komplett kurs med träningsfilmer, övningar och kursmaterial.

AnnasProfylax Webbkurs + Coachning
En suverän kombination är att först göra webbkursen och sedan komplettera med en hel timme personlig coachning med Anna Wilsby Frisk. Där går ni igenom era personliga frågor och bonusövningar. Eposta kurser@profylaxgruppen.com för bokning.

AnnasProfylax Grundkurs i Stockholm
Även om det är kort kvar är det bästa och roligaste alternativet att gå en fysisk kurs med Anna Wilsby Frisk i hennes fina kurslokal i Stockholm (Karlaplan 9B/sidodörren). I kursen ingår utförligt kursmaterial, frukt och fika.

I alla kurser ingår uppföljande tips, råd och övningar i form av nyhetsbrev från Anna.

ALLA KURSER ÄR KLASSADE SOM FRISKVÅRD

Att föda förberedd, att VETA hur du du ska andas, hantera smärta, andas och samarbeta med varandra gör all skillnad i världen för en bra upplevelse. Se till att ni har marginalerna på er sida och gå så tidigt du kan.

"Att göra webbkursen och coachningen online var jättebra! Anna är så duktig! Vi är båda mycket nöjda och känner att Anna och webbkursen gett oss bra verktyg att jobba med. Guld värt!" Lisa och Gustaf inför första barnet

Är det riktigt nära? Du kan alltid köpa en webbkurs och få en hög kvalitativ träning hemifrån. Läs mer om webbkursen och boka här...

För aktuella fysiska kurser:

Boka kurs

För en magisk början.


Vill ni också få en bra början på föräldraskapet?

Vill du få vårt nyhetsbrev - anmäl dig här:

Jag godkänner att min e-postadress lagras hos Profylaxgruppen.

 

Följ oss på facebook Gilla oss på facebook

Kurslokal
Katarinavägen 19, 2tr i Stockholm
(ATP Ateliers lokaler)

Postadress
Arkitektvägen 47
168 32 Bromma

Tel: 08-758 02 10   
Epost: kurser@profylaxgruppen.com

Vi nås säkrast på telefon mån-fre mellan kl 09.00-12.00. Din kursledares mobilnr hittar du på boknings-bekräftelsen.